– Lørdag 4, januar kan du danse av deg julefettet, ha det gøy og bidra til å søtte kredtsaken lokalt. Det sier Ann Kristin Holmberg som er en av initiativtakerne til «Shake it» – for kreftsaken

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Puls`n står bak

Fire instruktører fra treningssenteret Puls`n på Skodje har gått sammen om arrangementet i Gomerhuset. – Vi kjenner alle noen som vet om eller har hatt familie som har hatt kreft. Pulsn står bak oss og skal hjelpe til med arrangementet, sier Holmberg.

Øremerkes kreftpasienter og familen

Pengene vil gå inn i et fond, og kan øremerkes til det formålet de ønsker. Det kan være turer eller kulturelle besøk, bare det letter det daglige livet til de som er rammet eller familien. – Vi gjør dette for at deres hverdag skal bli litt lettere. De synes det er et flott tiltak og gleder seg til å se resultatet. Det forteller Lise Skillestad som til daglig jobber på barneavdelingen på sykehuset. Vi har lyst til at pengene skal kunne utgjøre en forskjell for enkeltindividet.

Åpnet for alle

Du trenger ikke være i toppform eller kunne danse Zumba fra før. Her det det åpent for alle fra unge til gamle. – Mange trenger å bevege seg etter å ha spist godt i jula og kan bidra til en så god sak samtidig. Vi er instruktører og er vant til å få folk til å kose seg på trening, slik blir det også her. Zumba er for alle, og denne dagen blir det lagt opp til at alle skal kunne klare det. Vi skal ha pauser også, lover Fride Myrseth.

Vil hjelpe enkeltmenneske

– Jeg kjenner personlig folk som har mistet foreldrene sine som har hatt veldig stort utbytte av disse kursene der en lærer hvordan en skal takle hverdagen etter å ha mistet noen, sier May Kristin Jørgenvåg. Det er også mestringskurs for de som er rammet av sykdommen. Det er en stor omstilling i livet som også rammer de nærmeste, og det er ikke lett å opprettholde en normal hverdag. Vi ønsker at de skal ha en plass å gå til for å få hjelp og støtte for å greie å se framover. Det håper vi å bidra til gjennom arrrangementet, sier de.

Lørdag 4. januar kan mange starte på sine nyttårsløfter og samtidig bidra til kreftsaken lokalt. Det er bare å møte på Gomerhuset godt humør med treningsklær med en vannflaske, forteller de.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]