Stine og Halat er to av seks CanCam-frisører som skal delta på årets nordisk mesterskap i Oslo til helgen og har begge skyhøye forventinger.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Hele 6 frisører fra CanCam i Ålesund skal i helgen delta i mesterskap i Oslo. To av dem er Halat Bamarni Lied og Stine Myklebust som sier de har store forventninger til konkurransen.

– Får mye tilbake for å delta

Det arrangeres årlig norgesmesterskap, og annehvert år nordisk mesterskap, og det er i år klart for nordisk. Mesterskapet skal fåregå i et fullsatt Oslo Spektrum og det vil i lørdag og søndag være konkurranse i tillegg til en frisørmesse.

– Vi lærer noe nytt hver gang vi har vært med på norgesmesterskap og får inspirasjon og får utviklet teknikkene våres, forklarer Halat.

– Det som må til for å vinne er hard trening og viljestyrke. I tillegg holder vi oss oppdatert på alt innen frisørbransjen, sier Stine.


På bildet: Stine Myklebust

Krever mye trening

Begge har lang erfaring som frisør der Halat har vært i yrket siden 1996 mens Stine har vært siden 2008. De har også deltatt på mesterskapet før og Halat er tidligere norgesmester. De skal delta i den kreativ-tekniske kategorien, som er den mest krevende hvor man må være veldig flink med detaljene.

– Vi har øvd 5 timer per dag i tillegg til jobb, hvor vi jobbet både før og etter jobb. I tillegg øver også alle helger, så det er stortsett frisering vi gjør, forteller Stine.

– Forhåpningene er store og vi har allerede begynt å planlegge verdensmesterskap, sier de med et smil om munnen.


Fra venstre: Stine Myklebust, Robert Sjåstad, Halat Bamarni Lied og Natasha Sylvestersen.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]