Harald Aabrekk er ny hovedtrener i AaFK, og vil spille agressiv fotball neste år.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Harald Aabrekk ble mandag presentert som ny hovedtrener i Aalesund.

Nordfjordingen har vært speider for klubben siden 2012 og den heteste kandidaten til å ta over for Jan Jönsson. Nå skal Aabrekk, som tidligere har vært trener i Sogndal, Vålerenga, Haugesund, Brann og Tromsø, være klar for samme jobb i ålesundsklubben.

– Vi er sikker på at han er den riktige personen til å føre klubben ytterligere et skritt videre, sa Henrik Hoff under pressekonferansen.

Skal spille som Bayern München

– Jeg har rukket å bli glad i klubben i løpet av de årene jeg har vær engasjert i AaFK. Jeg er utrolig imponert av det klubben har fått til i løpet av de få årene AaFK har vært en toppklubb.

Vi ønsker at klubben neste år skal leve under mottoet «angrip». Vi skal spille 4-4-2 og spille en gjennombruddsorientert spillestil. Det betyr at vi skal angripe når når vi har muligheten og et agressivt defensivt spill.

Vi skal trene mer enn noen sinne, og har snakket med det medisinske apparatet og hvor langt det er mulig å presse spillerne.

Tidligere AaFK-spiller Trond Fredriksen ny assistenttrener under Aabrekk.

Havner på 9. plass i 2015

Norsk Tipping tror Aabrekk og AaFK får problemer med å tangere plasseringen de to siste årene med Jönsson som trene. De mener AaFK havner på en 9. plass i Tippeligaen neste sesong

Minutter etter at Mjøndalen sendte Brann ned i 1. divisjon, var oddsen på vinner av Tippeligaen 2015 klar. Molde er knepen favoritt foran Rosenborg.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]