Nyttårskavalkade fra Maxlokal.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Adils dansere som i en av episodene besto av Stormensupportere ble beskrevet som Adils største utfordring noensinne. En av «dansesupporterne», Jostein Hjeldnes sa selv at flere av de aldri har strukkert seg lenger enn til fjernkontrollen. Men gjengen besto med æren i behold og ga oss max underholdning på kjøpet.

Les artikkelen her

En annen sunnmøring som bemerket seg i året som gikk er Judith Bech som inntok «Jerntronen» under gallafesten til «Game of Thrones».

Hvorfor kan du se her.

Vi var også vitner til at Harald Aarebrekk ble ny hovedtrener for Aafk, og hans tanker omkring den oppgaven leser du her.

Terminalen byscene i regi av Momentium er beregnet å stå ferdig til våren på tomta til Rutebilstasjonen, mens det er over og ut for den æreverdige fiskerestauranten Sjøbua i Ålesund.

Les artikkel

Atlanterhavsparken utvidet i året som gikk og kan by på ny selpark. Hvordan det gikk når de nye beboerne inntok fasilitetene kan du lese om i denne artikkelen.

Det skjer i Ålesund

I år som i fjor og i fjor var det også duket for matfestival i byen vår og vi kan by på et billedgalleri som viser noe av stemningen.

Se billedgalleri

Alt om Ålesund båtfestival med maritim morro og diverse konserter i den Ålesundske sommervarmen kan du også ta en kikk på.

Vi fikk som vanlig besøk av flere store artister, en av dem var David Guetta og hvordan det så ut kan du se her i billedgalleriet.

Teaterfabrikken med sin vakre beliggenhet på Molja fikk strålende omtale i The Guardian med masse gratis reklame for potensielle turister og alle oss andre!

Les artikkel her

At distriktet vårt har mye å by på for den som er turist er det vel liten tvil om..Slik ser det ut med paraglider over Geiranger.

se det her

Sist men ikke minst fikk vi en gang for alle avkreftet myten om den gjerrige sunnmøringen. Hjelpegruppa var overveldet over all støtte både til julefeiringen og ellers! Les mer om det her

Så da gjenstår det bare å ønske alle en fortsatt god jul og et godt nyttår, med denne hilsenen fra Maxlokal, gutta i Skansen Radio og ymse gjester.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]