– Jeg går i studio i februar for å spille inn album og gleder meg kjempemasse. Det sier 17 år gamle Sigrid Raabe fra Ålesund som allerede er en kjent artist på NRK P3. Nå står plateselskapene i kø for å sikre seg den unge lovende artisten.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Har fått tilbud fra flere plateselskap

Sigrid går andre klasse på Fagerlia Videregående skole, internasjonal linje. Det meste av fritiden blir brukt til å skrive låter for å fylle albumet som snart skal spilles inn. – Jeg har allerede fått endel tilbud fra forskjellige plateselskap så jeg er veldig spent på hva som skjer etter at vi har spilt inn plata. Det har vært mange følelser i sving, fryktelig travelt, men veldig kjekt den siste tiden. Jeg organiserer alt selv, med kontakter og spillejobber, men det er verd det. Nå er jeg utrolig glad for all den støtte og hjelp fra Ocean Studio Recordings.

Begynte å skrive låter i mars

Selv om Sigrud har en imponerende trygghet i stemmen er hun fremdeles fersk låtskriver. – Jeg begynte å spille piano i 2. klasse, men skrev min første låt, «The Sun» i mars. Jeg synes den var så fin at jeg la den ut på «Urørt» på NRK P3. To uker senere valgte radiokanalen låta som «Ukas Urørt». Låta skrev jeg da jeg følte meg litt mislykket, og trengte litt trøst og skrev derfor en sang om det.

Se NRK`s innslag om Sigrid her

Populær på P3

I fjor sommer spilte hun inn «Two Fish» i Ocean Sound Recording på Giske. – Den ble c-listet på NRK P3 og har blitt spilt jevnlig på radio, så det er veldig gøy. «Two Fish» handler om det å gå sin egen vei, selv om det høres kleint ut, ler hun.

Her kan du høre Sigrids «Two Fish» på NRK.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]