I kveld går Vixen Blog Awards 2014 av stabelen i Oslo. Hele tre Ålesundsjenter er blant finalistene!

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]
Årets blogger
Juriens kriterier:
– er bloggeren som i løpet av det siste året har utmerket seg med sitt unike innhold og sterke personlighet, og som hver dag inspirerer, imponerer og engasjerer sine lesere – med en aldri så liten dose one of a kind.
I denne kategorien finner vi blant andre 31 år gamle Lene Orvik fra Midsund som tidligere har vært bosatt 9 år i Ålesund og nå bor i Oslo. Lene jobber som blogger og designer dessuten klær for BikBok der hun har en egen kolleksjon ;- BikBok By Lene Orvik. Lene er moteblogger.
Årets Livsstilsblogg
Juriens kriterier:
– er hverdagsbloggeren som lar leseren komme tett på livet. Bloggen har en personlig og uformell tone, og deler på en inspirerende og engasjerende måte små og store øyeblikk.
Tine Monsen kommer i følge bloggen sin fra ei lita øy utenfor Ålesund, men flyttet på hybel i Ålesund by da hun som 16 åring beynte på Fagerlia videregående skole. Sommeren 2008 flyttet hun til Oslo. Utenom å blogge er hun daglig leder i et helseforetak. I bloggen deler hun hverdagsinspirasjon, , gode babytips og triks, litt mammaliv og kjæresteliv samt antrekks- og interiørinspirasjon.
Årets interiørblogg
Juriens kriterier:
– har et hjerte for interiør og et øye for detalje, og full oversikt over moter, trender og tendenser på interiørfronten. Bloggen bobler over av inspirasjon, originalitet og kreativitet og skaper engasjement hos sine lesere.
Her er Therese Knutsen en av de nominerte. Therese fra Ålesund er både interiør- og hagedesigner og tar både på seg oppdrag innen interiørdesign samt at hun blogger om dette temaet. Therese blogger nå under navnet by Therese Knutsen, og var også nominert i fjor i samme kategori. Da bak navnet eyeondetails.
Ellers er Marna Haugen, bedre kjent under bloggnavnet Komikerfrue også blant de nominerte i kveldens award og hun skal i tillegg være prisutdeler. Marna er opprinnelig fra Ørsta.
Arrangementet skal være på Christiania Teater og vi krysser selvfølgelig fingrene for de tre damene fra Ålesund!
Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]