Med vinyl på gulvet kan gulvet ble nesten hva som helst – et varmt tregulv, et tøft steingulv, klassisk rutete eller kule metallplater.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Vinylgulv er mykt og slitesterkt, og tåler både lek og en god del juling uten å støye. Et beskyttende overflatesjikt gjør også gulvet lett å holde rent.

I rom opp til 20 m² legges vinylbelegg løst og festes kun med gulvlist eller litt tosidig tape langs veggen.

Boligkvaliteten er behagelig og varm, og gulvet blir stille og behagelig å gå og leke på. Belegget finnes i 2-, 3- og 4 meters bredde og du kan enkelt legge det selv med minimalt med skjøter.

Ny generasjon vinylgulv

Den oppvoksende generasjon er fortjent av en ny generasjon vinylgulv. Tarketts nye vinyler er fri fra hormonforstyrrende myknere, og mykneren selskapet i stedet bruker, DINCH, er godkjent for bruk i ernæringsprodukter og i leker til barn under tre år.
Ulike design og farger
Den nye kolleksjonen inneholder en lang rekke ulike design og farger som ta en aktiv del i interiøret.

– De mest fargerike gulvene passer kanskje aller best i barnerommet, men her finnes gulv for alle rom. Et vinylgulv kan være både morsomt, tøft, kult eller søtt – alt etter farge og design, forteller Kerstin Lagerlöf i Tarkett.

Drømmegulv

Med Gerflors vinyl Texline på gulvet får rommet en rolig og behagelig atmosfære. Det er komfortable gulv som er mykt å gå og leke på, og som demper trinnlyder og fungerer varmeisolerende. Vinylgulvet er 3 mm tykt og har tekstilbakside og er derved en problemløser mot ujevne underlag. Det finnes i flotte naturtro mønstre.

– Dette er et drømmegulv. Over 95 prosent av baksiden er laget av resirkulerte materialer, og produktene inneholder ingen farlige stoffer eller tungmetaller. Mykgjørerne i vinylet er hverken giftig eller reproduksjonsskadelige, sier Lene Lillejord i Gerflor.

Tekst: Chera Westman/ifi.no

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]