En kråkespiser og tidenen b-menneske representerer Sunnmøre i år.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Varaordfører Olav Harald Ulstein (51) fra Sykkylven og studenten Daniel Godø (22) fra Ålesund er deltakere i årets Farmen som har premiere mandag 22. september på TV2.

Spiser gjerne kråke

– Jeg er en person som er langt over gjennomsnittet glad i mat, forteller Ulstein til VG Nett. Jeg er glad i å jakte, fiske og så lage maten. Det kan være slik at jeg finner noe på gården som man kan spise, som ingen andre tenkte på.

Det kan lande en kråke på tunet, og jeg spiser den garantert. Det ville ikke vært første gangen. Jeg serverte måke til kameratene mine en gang uten at de visste det. Når jeg sa hva jeg hadde servert ble det helt stille rundt bordet, og den ene krevde at han alltid skal se hodet på det vi skal spise først, ler han.

På TV2 presenteres han slik:

– Hvorfor meldte du deg på Farmen?

– Jeg tenkte jeg skulle gjøre noe jeg har lyst til for en gangs skyld, og gjennomføre det. Jeg liker opplegget rundt Farmen, med konkrete oppdrag som skal utføres. Spillet med å bygge allianser, og kanskje bryte noen allianser fascinerer meg.

– Hvordan er du som person?

– Jeg er en som tar tak i ting når ting skal løses. Det oppleves kanskje som jeg tar mye plass, men det er meg som person. Jeg vil ha storbonderollen – den vil jeg komme til å nyte.

– Hvorfor kommer du til å vinne Farmen i år?

– Av den enkle grunn at jeg er den sprøeste typen som er på Farmen i år.

Også den 22 år gamle Ålesunderen Daniel Godø er deltaker i årets Farmen. Han er student og bosatt i Bergen.

– Hvorfor meldte du deg på Farmen?

– Jeg reiste ut i verden så fort jeg var ferdig på videregående, fordi jeg ønsket å komme meg bort, og være selvstendig. Jeg har bodd i Australia, USA og London. Plutselig slo det meg at jeg ikke har gitt Norge en sjanse, eller latt det være et eventyr for meg. Så hvordan skulle jeg klare det? Jo, Farmen.

– Hvordan er du som person?

– Jeg er tidenes B-menneske, så det kan bli en utfordring på gården. Ellers er jeg utadvendt, positiv, energisk og klarer ikke å sitte i ro. Jeg må ha folk rundt meg. Helt siden jeg fikk lappen har jeg nesten ikke vært hjemme.

– Hvorfor kommer du til å vinne Farmen i år?

– Fordi uansett hvor tungt og vanskelig ting blir, så kan jeg komme med positiv energi og god stemning.

Hvordan tror du det går med sunnmøringene i Farmen?

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]