Kjoledesigner Judith Bech inntok «Jerntronen» under «Game of Thrones» galla, etter å ha laget flere gallakjoler til utstillingene.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

– Det var kjempemorsomt å gå på den røde løperen, ler Judith. Fredag kunne hun som en av de inviterte til Oslo-utstillingen nyte oppmerksomheten og mingle med stjernene fra den kjente eventyrserien.

Fascinert over kostymene

Kjoledesigneren fra Vatne var invitert til Gallafesten i forkant av HBO-utstillingen i Oslo. Utstillingen stopper i åtte byer i forbindelse med lansering av sesong 4. i serien.

– Jeg har laget flere av kjolene til Gry Molvær, som er gift med Kristofer Hivju. Spesielt moro var det å lage gallakjolen hun brukte under premierefesten i New York.

Den norske skuespilleren Kristofer Hivju har en av hovedrollene i serien, som krigeren Tormund Giantsbane.

Fantastisk utstilling

– Det var kjempehyggelig å treffe så mange spennende mennesker. Selv om jeg ikke har set tså mye på serien tidligere ble jeg utrolig fascinert over de flotte kostymene og utstillingen.

Mange stod timevis i kø for å komme inn på HBO-utstillingen dagen etter gallafesten. I tillegg til å se forskjellige gjenstander og klær fra serien kunne de oppmøtte også ta et bilde av seg selv på Jerntronen – tronstolen til kongen over de sju kongerikene i serien.

– Jeg har så vidt begynt å se på «Game of Thrones», men skjønner hvorfor serien har blitt så populær. Men det blir ikke så mye tid til å se på tv, for jeg har mange kjoler å lage.

Jeg skal blant annet lage en til Gry Molvær, men kan ikke fortelle hvor den skal brukes ennå, avslutter hun hemmelighetsfult.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]