Sunnmøringer er blant landets mest ivrige bobilturister. Nå kan du se neste års modeller på bobilmessa.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

De siste tre årene er det skutt fart i bobilinteressen her i landet. I fjor var mer enn 40 000 bobiler i norske hender.

– Interessen for bobil er blant de høyeste i landet her i fylket. Vi liker å reise og har funnet denne formen for tursime, forteller salgssjef ved Løviknes Caravan Jon Arne Torset.

Under årets båt- og bobilmesse i Sparebanken Møre Arena kan du se nærmere på årets nyheter. Og faktisk en sniktitt på nyhetene fra 2016.

– Vi har allerede fått en smakebit på hva vi kan forvente oss neste år. Vi har med oss den italienske Mobilvette i en limited edition. Der kan du få se en smakebilt av neste års nyheter. Totalt har vi 14 biler med oss på messa., sier Torset.

Salget av nye bobiler har gått noe ned, men bruktmarkedet blir stadig større.

– Vi selger desidert mest biler opp mot 3,5 tonn og da biler som ligger opp mot syv og en halv meter. Comforten er der i dag, nå handler det mer og mer om design inne i bilene. Det er stadig yngre folk som kjøper bobil og kravet til design blir derfor strengere.

Når bruktmarkedet har blitt så stort startet vi eget verksted på å kunne håndtere service og ettermarkedet. Det har blitt et krav fra kundene og om vi skal framstå som en seriøs aktør må vi kunne tilby dette, sier Torset som regner med å selge omlag 130 biler i løpet av året.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]