Pippa Middleton skryter uhemmet av Sunnmøre i stor reportasje i The Telegraph.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

– Det er bare en plass hvor du på morgenen kan gå på ski i fersk puddersnø, fiske torsk på ettermiddagen, og på kvelden seile til en koslig tømmerhytte hvor en hamam og et gourmemåltid venter. Slik starter reportasjen i storavisen. Pippa Middelton hyller Sunnmøre.

Artikkelen går over fire sider i en av Storbritannias største aviser. Der forteller Pippa Middleton om sitt besøk på Sunnmøre.

Pippa, eller Philippa Charlotte som hun egentlig heter, ble verdenskjent over natten da søsteren Kate giftet seg med prins William i 2011.

Falt pladask for Sunnmøre

Reportasjen er en del av The Telegraphs Ultratravel-bilag denne våren. Der har Pippa jobbet som journalist og legger ikke skjul på at hun har falt padask for Sunnmøre.

Under besøket på Sunnmøre besøkte hun blant annet Brosundet hotell i Ålesund, Sagafjord hotell, Geirangerfjorden, Hjorundfjorden og Juvet Landskapshotell.

Om Slogen i Ørsta skriver hun blant annet:

– En populær tur er toppturen på Slogenfjellet, som William Cecil Slingsby, den berømte engelske fjellklatreren, sa var et var Europas «stolteste». «Ingen andre steder,» sa han «vil du se utsikt som denne.» Men ingen ord lever opp til Slogen. Det er et sted som du, hvis du elsker friluft, enkelt og greit må dra til.

Her kan du lese reportasjen (reportasjen starter på side 81)

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]