Reiseglade Sunnmøringer kan juble etter at lavprisselskapet Wizz Air økte rutetilbudet til Polen. Om det frister med en tur til populære Gdansk så finnes det nå hele 5 avganger.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

I perioden 25. juni til og med 10. september øker lavprisselskapet Wizz Air antall avganger til 5 ukentlig på strekningen Ålesund – Gdansk.

Den siste utvidelsen av dette rutetilbudet kommer bare en måned etter at Wizz Air besluttet å øke fra 3 til 4 avganger pr uke på denne ruta.

Stor etterspørsel

Årsaken til at selskapet øker kapasiteten ytterligere, skyldes den store etterspørselen etter billetter sier Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager i Wizz Air. Lave priser og et godt rutetilbud, har gjort Ålesund – Gdansk svært populært blant våre kunder.

Ny avgang på onsdag

Den nye avgangen til Gdansk blir på onsdager. Fra 22. juni flyr Wizz Air mellom Ålesund og Gdansk på tirsdag, onsdag, torsdag, lørdag og søndag. Avgangstid fra Vigra er kl. 16.05 for flyet til Gdansk. Flytiden mellom Ålesund og Gdansk er i underkant av 2 timer.

Wizz Air er Sentral- og Øst-Europas største lavprisselskap, med en flåte av 46 nye Airbus A320 fly med plass til 180 passasjerer.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]