Produsentduoen «Sono & Etwas» debuterer på Bjørn Johan Muri`s Bitemark.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

– Det var utrolig hyggelig å våkne opp til en 3.plass på den norske iTunes-lista, forteller Marius Erstad. Han er halvparten av produsentduoen «Sono & Etwas» som i disse dager lanserer låta «Step One».

Kristian Standal (22) og Marius Erstad(24) har begge produsert og laget elektronisk dansemusikk i flere år, før de fant hverandre i duoen «»Sono & Etwas»

– Sono betyr å lage lyd, mens etwas er tysk å betyr sånn cirka. Det er det vi har holdt på med en stund, før Bjørn Johan Muri og Martin Blomvik tok oss inn under sine vinger i Bitemark Productions. De har gitt oss gode råd og hjulpet oss masse underveis fram til lanseringen av «Step One».

Nå håper de å nå ut til folk med musikken sin. Begge to har efaringer som DJ`s, men liker bedre å produsere musikk enn å spille den.

– Nå håper vi at «Step one» blir plukket opp av norske radiostasjoner. Radio Ålesund har heldigvis gjort det, så det kan en høre låta jevnlig. Drømmen vår er at en stor Dj plukker opp låta og kanskje remixer den.

Vi gikk inn i samarbeidet med Bitemark uten for store forventninger. Vi er tross alt et ukjent navn fra Sunnmøre. Bjørn Johan og Martin har vært dyktige så langt og en god plassering på iTunes er jo med på å øke forventningene.

Både Marius og Kristian er i full jobb og må dermed bruke mye av fritiden på musikken.

– Vi har jobbet med «One step» et års tid, så det er godt at den endelig er ute. I tillegg har vi en 7-8 låter til vi jobber med og håper vi kan gi ut noe mer i løpet av året.

Her kan du kjøpe «Steo One» på iTunes

Her kan du høre låta på Spotify

Her finner du Sono & Etwas på Soundcloud

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]