Ståle Gjelsten og kona Napha Saen-Uan er kjempefornøyd med åpningen.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

– Vi hadde en plan om å lage litt ekstra mat slik at vi kunne ligge forkant av produksjonen, men her har vært folk hele tiden så vi har jobbet og jobbet idag. Det er bare fantastisk, sier Ståle Gjelsten.

Og Napha, som ivrer for å fremme thailandsk matkunst, skal stå for matlagingen i Rotsabieng.

Tanken bak Rotsabieng er å tilby både ferdige lunsjretter og en a la carte-meny. Alt på den skal tilberedes fra kjøtt og friske grønnsaker mens man venter. «Street food» er en trend andre steder, og etter dag en ser det ut som att mange ønsker et alternativ til pølser og burgere også i Ålesund.

– Ålesund kommune som er utleier har tatt imot oss med åpne armer. Og Mattilsynet har vært mentor under byggingen. Nå håper vi å kunne stå her permanent, og bidra til at det flotte torget blir brukt enda mer, sier de.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]