Fritidskonseptet Fritid 2015 arrangeres her i Ålesund til helga; 14.-15.mars 2015.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Arrangementet vil by på aktiviteter, opplevelser og produkter som gir påfyll i fritiden, kan man lese på Sparebanken Møre Arena sin nettside.

Messen samler bevisste og opplevelseslystne besøkende som er opptatt av en aktiv livsstil .Trenden viser at vi bruker mer tid, penger og energi på oss selv. Vi er opptatt av trening, helse, kosthold, reise, fjord og fjell.

Inspirasjon og påfyll i hverdagen

Felles for alle er at vi gjerne søker de gode opplevelsene, det som kan være med å gi oss «påfyll til hverdagen».

Destinasjoner, turoperatører, flyselskaper og hoteller er samlet på ett sted, og de hjelper deg gjerne med årets ferietur.

De fleste flyselskaper som reiser direkte fra Ålesund Lufthavn Vigra vil også være tilstede. Det har aldri vært lettere å skaffe seg oversikt over tilbud og reisemål på messen.

Kanskje er det nettopp her du finner din drømmereise?

Mange aktører og scenprogram med Yngvar Andersen

Du finner også flere aktører som selger utstyr til utendørsaktiviteter som kajakkpadling, fluefiske, sykling og fotball!

Aktivitetsleverandører forteller deg gjerne hvor og hvordan du kan bruke fritiden din slik du kan få nye, flotte opplevelser.

Det blir i år også sceneprogram for publikum. Yngvar Andersen kommer for å holde et inspirerende foredrag lørdag 14. mars og søndag 15. mars.

Andersen kommer for å motivere og inspirerer til å ta de smarte valgene med utgangspuntk i folks hverdag.

Her blir det ingen moralpreken loves det – men Yngvar er mye mer for de gode treningsøktene du klarer å gjennomføre enn de fantastiske øktene du ikke får gjort og gjennomført.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]