Frå 1. mai til 31. oktober 2015 er det «Stikk UT»-sesong for første gang i historien på Sunnmøre.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Turregistreringskonkurransen «Stikk UT» er utviklet av Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og er en stor suksess med mer enn 140 000 registrerte turer i fjor. Fra 2015 får også innbyggerne i medlemskommunene til Friluftsrådet for Ålesund og omland være med og gå «Stikk UT»-turer på hjemlige trakter. Vi starter med 83 varierte turmål i Ålesund, Giske, Haram, Sula, Skodje, Ørskog, Vestnes, Norddal og Stordal.

Enkelt å bruke

Det er enkelt å bli «Stikk UT»-bruker. På nettsida til Friluftsrådet for Ålesund og omland finner du banneret til konkurransen øverst til høyre. Under «Mi side» klikkar du på lenka til «Registrer deg» og fyller ut skjemaet. Du kan velge selv om du vil at navnet ditt skal vises i topplista over de mest besøkte turmåla.

På turmåla finn du «Stikk UT»-koden på/i ei turkasse eller på et skilt. Den kan du enten registrere direkte inn i Morotur-appen du laster ned gratis til smarttelefonen din, eller du kan registrere koden via pc på nettsida til friluftsrådet når du kommer hjem. Å signere i turboka er altså ikke nok til å få turen din registrert i «Stikk UT»!

Hver tur gir 1 poeng. Voksne som registrerer 7 eller flere turer i løpet av sesongen blir kvalifiserte til å få kjøpe den flotte «Stikk UT»-premien. Barn får denne retten etter 5 registrerte turer. Det blir også trukket noen premier. De røde og gule «Stikk UT»-skiltene viser veg. Med gradering av turen i figuren til venstre.

Oversikt på nett

Under «Stikk UT» på nettsida til friluftsrådet kan du hele tida følge med på hvor mange turer du har gått og hvordan du ligger an i forhold til andre.

«Stikk UT»-turene i Ålesund er:
1. Myklebusthornet og Sperrenakken
2. Pilen/Pila
3. Sukkertoppen
4. Rundskue på Aksla
5. Borgundgavlen
6. Høgenakken
7. Lillevatnet
8. Høgkubben
9. Holsfjellet
10. Østremsetra

Registrer turene dine på www.StikkUT.no eller gå direkte inn på www.Friluftsraadet.no

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]