Den spelemannsnominerte drammensduoen Alfred Hall spilte inn musikkvideo i Ålesund.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Den nye videoen er regissert av London-baserte Jon Olav Stokke og spilt inn i Ålesund, med en gammel fiskeskøyte som ble pusset opp i lynfart for anledningen og vestlandsvær der de opplevde 4 årstider i løpet av én dag.

– “The King of Cape” er en låt vi har gledet oss lenge til å gi ut. Den er en soldynket gitarlåt, med mye trommer og ikke minst marimba. Vi har spilt den på et par konserter, og hver gang har den fått veldig god respons fra publikum, sier guttene i Alfred Hall til Spirit.

Alfred Hall slapp debutalbumet «Wilderness» i 2013, til glimrende anmeldelser og stor interesse der ute. Albumet ga dem også en Spellemann-nominasjon for «Beste popgruppe». Bjørn Tveit (vokal/gitar) og Hans Thomas Kiær (gitar) hadde da allerede to radiohits med «So Bright» og «Safe & Sound», og musikkvideoen til «Lose That Gun»,

Siden sist har drammensduoen blant annet hatt låter både i den offisielle traileren til Netflix-serien Derek, og i en omfattende reklamekampanje for det meksikanske ølmerket Cerveza Pacifico Clara mot det nordamerikanske markedet – som alene har gitt dem hundretusener av streams etter at musikken endelig ble gjort tilgjengelig worldwide for bare 2 måneder siden.

http://www.maxlokal.no/maxlokal-nyheter/maxlokal-nyheter-c34953l521/article-a129477l521

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]