Her får vite alt du trenger om Jugendfest.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Åpningstider for Jugendfest: Portene åpnes til festivalområdet kl 18:00 fredag 17:30 lørdag, og har planlagt konsertslutt ca kl 00.30 begge dager.

Publikum under 15 år må ledsages av verge, en edru person over 23 år. All servering av alkoholholdig drikke er regulert av Alkoholloven. Egne vakter vil passe på at dette overholdes og ved eventuelle brudd vil vedkommende få klippet inngangsbånd og bli bortvis på festivalområdet umiddelbart. Langing vil også medføre at festivalbånd klippes og vedkommende bortvises. All bruk av falsk legetimasjon vil bli anmeldt.

Priser og betalingsmåter:

På festivalområdet vil det selges mat og drikke fra flere steder. Alle utsalgssteder for mat, drikke og merchandise godtar både kort og kontant betaling. 

For de som har smarttelefon, så anbefales det å laste ned appen ”Tikkio”. Der kan du kjøpe alle produkter festivalen tilbyr, direkte på telefonen din. Du får da en QR-kode som scannes ved salgspunktet.

Transport:

Sammen med NCE Maritime/ Åkp har Momentium satt opp ruter fra Color Line Stadion og til følgende steder:

Magerholm

Ørsta / Volda

Sula

Brattvåg

Skodje / Sjøholt

Hareid / Ulsteinvik / Fosnavåg

Vestnes / Molde

I tillegg setter Nettbuss opp ekstra nattbusser fra Rutebilstasjonen i Ålesund Sentrum på avgangene til Giske og Moa. Det vil ikke bli lagt opp til hyppigere avganger, men det vil være flere busser per avgang.

Program

Fredag:

23:00 – SBM-SCENA DAVID GUETTA
22:15 – VARDSCENA KLINGANDE
21:30 – SBM-SCENA BROILER
21:00 – VARDSCENA SIGRID RAABE
20:00 – SBM-SCENA KVELERTAK
19:30 – VARDSCENA CASHMERE FACTORY
18:30 – VARDSCENA INE HOEM
18:00 – COLOR LINE STADION DØRENE ÅPNES

Lørdag:

00:10 – SBM-SCENA ICONA POP
23:10 – VARDSCENA CLMD
22:00 – SBM-SCENA VERONICA MAGGIO
21:15 – VARDSCENA ALPHAVILLE
20:00 – SBM-SCENA ÅGE & SAMBANDET
19:15 – VARDSCENA SKAMBANKT
18:30 – SBM-SCENA HIGHASAKITE
18:00 – VARDSCENA AHEAD OF THE CURVE
17:30 – COLOR LINE STADION DØRENE ÅPNER

Artistene:

David Guetta

Han har gjort dj’ene til popstjerner på lik linje med band og artister. Med flere millioner solgte soloalbum og medvirkning på hitene til en imponerende rekke artister, har Guetta etablert seg som en av de største artistene og produsentene i verden.

Broiler

Dette er en norsk DJ- og produsent-duo bestående av Mikkel Christiansen og Simen Auke fra Drammen. De ble kjent via internett i løpet av 2011 og 2013, før de slapp låta «Afterski» i 2012 som lå på VG-lista i 21 uker, med en tredjeplass som beste plassering. DJ Broiler mottok også i 2012 pris og stipend som «Årets innovatør» fra streamingtjenesten spotify

Cashmere Factory

Anført av en frontfigur som visuelt sett kunne vært det uekte barnet til Ian Curtis og Freddie Mercury, lager Cashmere Factory en spennende kollasj bestående av depressiv, men spenstig og eksperimentell rock i retning band som The Cure og Radiohead.

Icona Pop

Med superhiter som “I Love It” og “All Night” har de fylt alt fra små dansegulv til store arenaer med danseglade mennesker og de har flere hundre millioner avspillinger på streamingtjenester på internett. Vi snakker med andre ord om nok et svensk popeventyr!

CLMD

Er et av de hotteste housenavnene om dagen, også ute i verden. Gutta som nå er basert i New York tar med seg klubbatmosfæren fra verdensmetropolen hjem til Norge og gjør om Color Line Stadion til en gigantisk nattklubb. I august skal hjemmepublikumet endelig få se hvorfor fansen verden over referere til CLMD som den “sanne skjulte skatten” av housemusikk.

Veronica Maggio

Den svensk-italienske sangerinnen tar med seg sitt bunnsolide band og en mengde hitlåter til årets Jugendfest. Siden debuten i 2006 har Maggio stått bak superhiter som “Jag kommer”, “Måndagsbarn” og “Sergels Torg”

Kvelertak

På kun få år har de gått fra å være et skummelt undergrunnsband fra Rogaland til å bli en komet på den internasjonale rockhimmelen. Bandet har spilt på store festivaler og konsertarenaer over hele verden og har blant annet vært supportband for storheter som Kiss og Foo Fighters.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]