I helga kan du være med på Ålesund Live for aller første gang. Dette kan du oppleve

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Program

Åpningstider for Ålesund Live: Portene til festivalområdet åpner kl 18:30 både fredag og lørdag, og har planlagt konsertslutt ca kl 00.00 begge dager.

Fredag 12.juni

18.30 Dørene åpner

19.00 Padawan

20.00 Emilie Nicolas

21.30 First Aid Kit

23.00 Highasakite

Lørdag 13.juni

18.30 Dørene åpner

19.00 Chris Masters

20.00 Bjørn Eidsvåg

21.30 Katzenjammer

23.00 Nico & Vinz

Mellom konsertene er det selveste Asbjørn Slettemark som stiller som DJ.

Etter konsertene på St.Olavs plass holdes Ålesund Live offisielt afterparty m/Mikhael Paskalev fredag og Side Brok lørdag på Terminalen Byscene (Egne billetter). Her åpner dørene kl. 23:00 begge dager. Konsertstart 00:30. 20 år leg. plikt.

Festivalområdet

Festivalen holdes på St. Olavs plass. Inngang skjer fra Løvenvollgata. Toalettene finner du på parkeringsplassen til høyre. Baren blir foran Sparebank 1 bygget. VIP-avdelingen blir i Korsatunnelen. Ved inngangen til Korsatunnellen finner du mat/grill. Det finnes også en egen eksklusiv restaurant og bar inne i det tidligere Nille-lokalet, der det serveres sushi og Brooklyn lager på tapp.

Her er et kart over området:

VIP

Under Ålesund Live vil de være egen VIP-avdeling i Korsatunnelen. Her blir det servert mat og drikke tilberedt av nydelige råvarer og dyktige kokker.

VIP-billetter til både fredag og lørdag er allerede utsolgt.

Mat/drikke

For at festivalopplevelsen skal bli komplett, er det viktig at man har et godt mattilbud på området. Det tilbys rask, enkel og veldig god mat i form av fiskesuppe, bacalao, hvalbiffgryte og susi fra Sjømatkompaniet, samt thaimat fra Rotsabieng.

Alkoholfrie og alkoholholdig drikke på festivalområdet kjøpes i baren.

Aldersgrense og alkoholservering

Av sikkerhetsmessige årsaker er nedre aldersgrense satt til 15 år under årets Jugendfest. Det vil si at de som fyller 15 år i kalenderåret 2015 kan komme alene inn på festivalen. Publikum under 15 år må ledsages av verge, en edru person over 23 år. Alkoholservering skjer med 18 års leg.plikt.

Ta med gyldig legitimasjon. Det finnes et stort utvalg av alkoholfri drikke som kan kjøpes i baren.

Betaling på festivalen

På festivalområdet vil det selges mat og drikke fra flere steder. Alle utsalgssteder for mat, drikke og merchandise godtar både kort og kontant betaling. 

For de som har smarttelefon, så anbefales det å laste ned appen ”Tikkio”. Der kan du kjøpe billetter og drikkevarer direkte på telefonen din. Du får da en QR-kode som scannes ved salgspunktet.

Billetter kan kjøpes HER

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]