Stordal Alpinsenter har fått invilget flere millioner kroner de skal i løpet av neste år bruke på oppgradering av anlegget.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Med garantihjelp fra kommunen har Stordal Alpinsenter fått en utvidelse av lånet sitt fra fra 8 millioner til 15 millioner kroner som de nå skal bruke til å bygge ut alpinsenteret.

Skal stå ferdig neste år

Oppgraderingen av annlegget har nå startet og i løpet av de neste 12 månedene skal skiannlegget bruke pengesummen til blant annet snøproduksjon, nytt lysanlegg gjennom hele løypa og Snowparken de har skal oppgraderes og få flere hopp og kuler.

Har allerede startet

Snøproduksjonen må til på grunn av at snøen har kommet veldig seint de siste tre årene på Sunnmøre. De vil da bruke penger på et anlegg som vil dekke 2/3 av hele bakken. I tillegg vil alpinanlegget tilpasses bedre for de som nytter det på kveldstid ved å sette ut flere lys i løypene. Det skal også bygges ut toalett, garasje og lagerbygg. Etter planen skal alt av utbygg stå ferdig til neste høst.

– Vi skal de neste månendene invistere for ca 8,5 millioner kroner, og det som allerede er gøy blir enda gøyere fremover, uttrykker daglig leder for Stordal Alpintsenter, Harry Tøsse.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]