Eiendomsmeglere er kanskje ikke kjent for å sammarbeide, men nå prøver Notar og Eiendomsmegler 1 i Ålesund noe nytt.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

De er egentlig harbarka konkurrenter, men nå skal de stå for salget av Ulsmos nærmere 160 nye leiligheter på Volsdalsberga.

– For oss er det alltid viktig å tenke nytt, og stadig strekke oss litt lenger. Vi synes derfor det er vel verdt forsøket å bruke to konkurrerende eiendomsmeglere til å stå for salget av det nye prosjektet på Volsdalsberga, sier administrerende direktør Ingerid Ulstein i Ulsmo til Sunnmørsposten.

Hun mener det er naturlig for Ulsmo å bruke to konkurrerende foretak til salget.

– Vi jobber også innenfor finans, og der er det ikke uvanlig å benytte seg av flere meglere ved ulike anledninger. At to eiendomsmeglere samarbeider på samme prosjekt har også skjedd andre steder i landet. Det vi har gjort er å se på de erfaringene som er høstet der, og så har vi sett på hva som skal til for at vi skal kunne lykkes og hvordan vi kan bruke meglerapparatet for å skaffe nye muligheter for oss, sier Ulstein til avisa

Notar og Eiendomsmegler 1 ser fram til å jobbe på en litt annen måte enn de ar vant til. Samarbeidet omfatter koordinert og lik markedsføring og tett dialog. I tillegg skal salgsprovisjonen deles likt.

– For det første er dette et svært spennende prosjekt. Jeg vil nesten påstå at det er ett av de råeste og best beliggende prosjektene vi har hatt i Ålesund, og kanskje på Sunnmøre som helhet. Videre blir det spennende å skulle samarbeide med Eiendomsmegler 1, der begge aktørene faktisk må hente ut det beste i både seg selv og samarbeidet for å levere for kunden, sier Bjørnar Hoel i Notar til Sunnmørsposten.

Bjørnar Hoel får støtte av sin kollega Espen Johansen i Eiendomsmegler 1.

– Vi gleder oss til å komme i gang med arbeidet, spesielt ettersom det er en helt ny måte å jobbe på, sier han til avisa.

Navnet på prosjektet er «Fri sikt»

– De cirka 160 leilighetene, vil ligge veldig sentralt til på Volsdalsberga, med utsikt over Borgundfjorden og Sunnmørsalpene, sier Ulstein til avisa.

Det blir forskjellige størrelser på leilighetene.

– Det gir muligheter for alle kjøpsgrupper, fra førstegangsetablerere til dem som ønsker eksklusive toppleiligheter. Leilighetene vil ha fra ett til fire soverom, og fellesnevnerne er moderne, funksjonelle og spennende løsninger. Utearealet vil bli oppbygd, med grøntområder, promenader og løsninger som er tilpasset beliggenheten ved sjøen, mener Ulstein.

Ulsmo har tidligere bygd 74 leiligheter i det som heter Øvre Volsdalsberga, på den gamle tomta til Sunnmøre og Romsdal billag. Det nye prosjektet blir dermed over dobbelt så stort.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]