I helga spiller 2400 barn og unge 500 fotballkamper under norvestlandets største fotballturnering.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Til helga setter arrangørene av Tafjord Cup nok en rekord. I fjor var kapasiteten utnyttet til det fulle, men arrangørene utvider arrangementet i år.

Sprenger egne rekorder

– Vi har utvidet kapasiteten fra i fjor, og har til og med måtte leie inn mål, forteller arrangementsansvarlig Andrea Hunger i fotballgruppa i Blindheim Idrettslag.

Alle kamper foregår på Blindheim Idrettspark, og det blir folksomt med alle aktive, familie og venner tilstede på vår idrettsarena denne helgen. Det er flere enn 100 personer som er sving og hjelper til. Og det trenger vi, vi venter ca. 8000 til 10000 besøkende.

Vil arrangere folkefest

I år arrangeres Tafjord Cup for 9. gang og arrangemente har økt i størrelse for hvert år. Det byr på utfordringer.

– Det betyr utrolig mye å være synlig i miljøet med et slikt opplegg som er en av de største arrangement på Sunnmøre. Vi er utrolig stolte at vi har vokst oss så stort og at det er et økende etterspørsel

Vi blir større og større for hvert år og det krever mye fra hver enkel som er aktiv i BIL. Men så langt ser det bra ut og alle yter en kjempeinnsats.

Målet med arrangement er å skape både sportslig og lekende aktivitet for barn fra 6-12 alder. Barn som er påmeldt kommer fra hele fylket. For hvert lag er det oppsatt 3-4 kamper.

– I mellomtiden når det er ikke kamper kan barna kose seg inne i Blindheimshallen og delta ulike aktiviteter ute som hestridning, ansiktsmaling, volleyball rundt på idrettsanlegget, kjøp av sportsklær til gode priser eller bare spise masse god mat. Vi har også et godt tilbud av glutenfritt når vi legger opp til en ny folkefest igjen, sier Hunger.

Det er litt plass igjen og vi kan godt tenke oss og utvide enda mer når vi går inn i vårt 10. år med TAFJORD Cup. Her stiller vi høye krav til oss selv og kommer helt sikkert med noe gode overraskelser i 2016.

Nå er det bare å krysse fingerene å håpe på godt vær.

Her kan du se årets kampoppsett, og her kan du følge Tafjord Cup på Facebook.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]