Kommende søndag blir det god gammaldags torskemiddag på Adolfbuda i Gjerdsvika.
Fast meny hvert år
Dugnadsgjengen har «fått napp» på en solid leveranse med vintertorsk fra fiskemottaket på Sandshamn. Det årlige herremåltidet har etterhvert blitt ein god tradisjon med samme meny hver gang, nemlig ; torsk, kams, lever og rogn, da det viser seg at det er denne tradisjonsmaten gjestene setter pris på.
Gjester langveis fra og engasjerte bygdefolk
Arrangørene opplever at folk kommer langvegs fra. I tillegg har de lykkest med å engasjere veldig mange bygdefolk til denne fellesdugnaden.
Det er også betalingsterminal i Adolfbuda og i fjor økte bordkapasiteten med 60 nye plasser slik at det nå er kapasitet til å ta imot 160 stykker.
Arrangør er Paul Endre Sætre som er i styret for Adolfbuda og med seg på laget har han blant andre fått med seg Leif-Ole Stokseth som er sjefskokk for dagen.
Han i sin tur har med seg mange hjelpere som skal sørge for å gi de besøkend god traktering.
Blant annet er fisken gjort benfri, noe som har vist seg å være veldig populært hos de betalende gjestene, som også får deilig Sandefjordsmør til å ha over potetene.
Ellers er det tilbud om fiskesuppe før eller etter hovedretten og dessuten kaffe og kaker.