I går fikk Ålesund en lenge etterlengtet fiskebutikk i tradisjonsrike lokaler ved torget.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Krabbeskjellene på plass

Den nyåpnede fiske- og delikatessebutikken i Ålesund hadde til tross for tyveri av fylte krabbeskjell på vei til butikken, en strålende debut med mange og fornøyde kunder. Nå var imidlertid delikate krabbeskjell fra Hitra på plass i disken sammen med mange andre godsaker fra havets spisskammers.

Godt salg åpningsdagen

– Vi har fått en veldig god mottagelse og det virker som dette er etterlengtet i Ålesund forteller daglig leder og fiskematansvarlig May Britt Moa. Kundene er i alle aldersgrupper, men vi ser at de eldste kundene gjerne kommer for å handle fisk i fiskedisken og at mange av de yngre kundene gjerne vil teste sushimenyen vår.

Vi solgte veldig mye sushi i går så det er tydelig at god sushi er et produkt som Ålesundere setter stor pris på. Vi har også fått en veldig god sushikokk med på laget forteller Moa og viser til Artur Pinho som står for sushiproduksjonen.

Butikkmdarbeider Yngvar Rødsand med kunde Tore Hovland.

Med på laget har de også Fride Fiskerstrand som er styreleder og har ansvaret for cateringproduksjonen og butikkmedarbeider Yngvar Rødsand.

– også cateringbestillinger ble gjort allerede på åpningsdagen og vi er stolte av å kunne tilby et godt utvalg av både fersk og frossen fisk, skalldyr, sushi og catering avslutter Moa hos Fisketorget delikatesse.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]