Chris fra Flø med internasjonalt fokus.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Det skjer mye rundt Chris Masters fra Flø på Sunnmøre. Med sin faste 6060-produsent Martin ”Smoog” Smoge i Bergen, er han igjen aktuell med egen musikk. Denne gangen sleppes låta ”Take It Home,” der han har fått med seg sangeren NinjaKine, eller Kine Charlotte Solend som hun egentlig heter.

– Nå om dagen skjer det mye spennede. Blant annet slapp vi nylig en musikkvideo med IL Valder og Fairplay, da i samarbeid med blant andre Ocean Sound Recordings på Giske.

Samtidig fikk jeg sjansen til å være med på det storslåtte NRK-programmet “Da kork kom til bygda,” sier Masters.

Det er rundt et år siden den offisielle debut-EPen ”I am here” kom ut, og i mellomtida har han jobba med sitt musikalske utrykk. Resultatet nå er en mer klubbvennlig og dansbar låt.



- Allerede har folk fått høre en del av sporet og tilbakemeldingene har vært utelukkende positive, sier han. 



Internasjonalt fokus

Fremover blir det mye arbeid med hans neste utgivelse, som blir en ny rykende fersk EP til neste år. Artisten jobber også med et par musikkvideoer som er planlagt å spilles inn på begynnelsen av nyåret. Det vil også bli spillejobber forteller han.


- Jeg er også midt i planleggingen av en rekke mindre konserter, som flere bergensbaserte artister og jeg skal gjennomføre nå i desember.



I disse dager skriver han nye låter og er i studioet til 6060Studio på Bergen Kjøtt, der han jobber med sin faste produsent.



– Det er også et internasjonalt samarbeid på gang, så det blir veldig spennende og se hvordan dette vil utvikle seg videre, avslutter Masters.

Linken under er til til to tidligere låter av Masters.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]