Kongene av norsk elektronika tar turen til Color Line Stadion fredag 21. august.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Svein Berge og Torbjørn Brundtland har som Röyksopp klart å bli spydspissen i norsk elektronika. Gjennombruddet kom med det klassiske albumet Melody A.M. i 2001, som inneholdt hits som Poor Leno, Eple og Remind Me. Samtlige av deres album har toppa salgslistene her hjemme. Ingen andre norske elektronika-artister kan vise til større internasjonal suksess enn Röyksopp og ikke en gang A-ha har nådd høyere opp på den amerikanske albumlista.

De siste årene har de samarbeidet med kjente vokalister som Karin Dreijer, Anneli Drecker, Lykke Li, Susanne Sundfør og ikke minst Robyn. I tillegg har de remixa blant andre Coldplay, Lady Gaga og Depeche Mode, Röyksopp har siden gjennombruddet vært en konsertattraksjon i toppligaen. De to gutta vokste opp med pionerene i elektronisk musikk og pop, som Kraftwerk og Giorgio Moroder. Sammen har de skapt et helt eget röyksoppsk musikkunivers, med et varmt og vitalt sound.

– Når de kommer til Jugendfest fredag 21. august, er det med et stort show som passer perfekt i stadionformat. Röyksopp holdt en av Jugendfest-historiens aller beste konserter da de for noen år tilbake spilte på Sankten i Ålesund sentrum og vi har i flere år ønsket å få de med i festivalprogrammet igjen, sier festivalsjef Ante Giskeødegård.

– Vi lover et svært stadionshow og en lang rekke fantastiske låter fra scenen når Röyksopp besøker Ålesund og Jugendfest.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]