Riises kone, Louise Angelica Markussen, frykter mannen hennes skal synge.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Torsdag 3. juli er det klart for en ny runde med «Allsang på Grensen» , og som vanlig har programleder Katrine Moholt med seg et knippe gjesteprogramledere.

Jan Fredrik Karlsen og Eirik Søfteland er bare to av de som skal bistå Moholt og I tillegg er det nå klart at John Arne Riise, blir med som gjesteprogramleder, skriver TV2.no

– Jeg har sett det på TV, men har aldri vært der. Det er et hyggelig TV-program og jeg gleder meg til å se hvordan det er å være der, sier Riise til TV 2.

Første gang som programleder
Det blir første gangen fotball-gutten prøver seg som programleder. Da kan det være greit å ha en dreven Katrine Moholt ved sin side.

– Jeg håper hun tar hovedansvaret. Jeg skal gjøre så godt jeg kan, men dette er nytt for meg, men jeg gleder meg, sier han.

Kona frykter én ting
John Arne Riise giftet seg nylig med Louise Angelica Markussen, og ifølge den ferske ektemannen, er det én ting hun frykter skal skje under «Allsang på grensen».

– Hun er redd jeg skal synge, smiler han og legger til;

– Jeg synger ikke, men velger Moholt riktig låt kan det hende jeg mimer litt.

Men hvis du får velge, hvilken artist vil du synge duett med?

– Jahn Teigen. Han har fantastisk mange flotte låter, men dette er et lure-spørsmål, jeg vil ikke synge, presiserer Riise.

Tør ikke si det enda
Musiker Kurt Nilsen holdt på å le seg i hjel da Jan Fredrik Karlsen fortalte at han skal være med på Allsang. Og John Arne Riise gruer seg nok også litt til reaksjonen fra sine kompiser.

– Jeg har ikke turt å si det til noen ennå, smiler han.

Men hvorfor takket du ja til å være med?

– Jeg har aldri vært med, så hvorfor ikke?, avslutter han.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]