Skal skrive humorbok med hverdagslapper

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Komiker og programleder Terje Sporsem, og skal til høsten utgi bok om det norske folks sinteste og morsomste lapper og skilt, opplyser TigerforlagetFacebook.

– Dette blir kjempegøy, sier Terje som skal lage boken sammen med David Batra, som har solgt 400.000 bøker av sin serie i Sverige.

Kopierer svensk suksess

– Det blir et veldig spennende sosialantropologisk prosjekt. For disse lappene speiler jo veldig mye av samfunnet i dag.

Vi har jobbet en del sammen, både her i landet og i Sverige. Han er jo en utrolig morsom type som har bred erfaring som komiker,

Håndskrevene lapper finnes jo overalt. Det kan være fra en sint vaktmester, på oppslagstavler på butikken eller på nett. Det kan være at folk ikke har tenkt så mye før de skrev lappen, eller kanskje tenkt for mye.

– Det kan være meldinger som «Gevær selges pga. dødsfall» som er tittelen på en av Davis svenske bøker.

Trenger ditt bidrag

De har nå opprettet Terje og Davis lappebok på Facebookside der folk kan sende inn bidrag til boken.

– Alle som bidrar til boken vil bli kreditert og vil få en liten oppmerksomhet. Vi kommer til å skrive mye morsomme ting rundt hver lapp, gøyale historier og anekdoter. Vi er ikke på jakt etter alt som har blitt delt viralt, klassikerne som allerede ligger på egne sider på nett. Vi vil gjerne ha foto av lappene der de henger.

Har skrevet bok før

– Dette blir jo noe nytt for meg, selv om jeg har vært bort i å skrive bok tidligere. Etter at jeg var med i «Skal vi danse» skrev jeg en dansebok, med ligger fremdeles på en gammel pc, ler Terje.

Nå blir det jobbing med det nye boken, og Terje jobber også med et nytt show som kan være ferdig til neste høst.

– Samtidig jobber jeg med Istage Entertainment og med noe tv-produksjoner jeg ikke kan snakke om enda. 2015 blir et travelt men utrolig morsomt år.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]