Mandag åpner den nye avgangshallen på Ålesund Lufthavn Vigra, to nye serveringsteder og ny taxfree-butikk står på menyen.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Mandag tas den nye 2.200 kvadratmeter avgangshallen i bruk. Dette er den største terminalutvidelsen på Vigra siden det eksisterende terminalbygget ble åpnet i 1984.

I tillegg til en vesentlig økning i kapasiteten i avgangsområdet, medfører terminalutvidelsen også flere nye tilbud for de reisende. Denne dagen åpner det to nye serveringstilbud på lufthavna. Det er O’Learys og Upper Crust.

Samtidig åpner også en ny Travel Value butikk i avgangshallen som selger kosmetikk og parfyme på innland til samme priser som dutyfree på utland. Point kiosken inne i avgangshallen åpner også i ny og større utgave.

– Vi ser frem til å ønske passasjerene velkommen til den nye storstua på Vigra og med det en betydelig standardheving av Ålesund lufthavn, Vigra, sier Lufthavnsjef Tor Hånde.

Mandag 2. mars kl. 11.00 vil statssekretær i Samferdselsdepartementet Tom Cato Karlsen foreta den offisielle åpningen av den nye delen av avgangshallen på Vigra.

Konsernsjef Dag Falk-Petersen og Divisjonsdirektør Margrethe Snekkerbakken i Avinor vil også være til stede under åpningen.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]