AaFK møter et Start-lag som har 3 strake seire de siste kampene for landslagspausen.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Sørlendinggnene har en 2-1 seier mot Brann i Bergen, 3-1 hjemme mot Sarpsborg og 0-1 mot Viking før lørdagens mote i Kristiansand.

Forventer offensivt lag

– De er gode offensivt med bra fart og gode offensive spillere så vi får se opp for spillere som Mathias Vilhjálmsson og Zlatko Tripić, sier Daniel Arnefjord til AaFK.no

Jan Jönsson må greie seg uten Mattila og Karnass som er er ute med karantene.

– Der må vi ha et par nye navn som kommer inn, det er ganske naturlig at Peter Orry Larsen melder seg på, så kan det også åpne opp for noen til naturligvis, vi har trent godt og fått energi og vitaminer i form av landslagsspill, og de som har vært hjemme har vært veldig fokuserte og veldig positive i treningsarbeidet, sier treneren til klubbens hjemmeside.

Får ikke møte gamleklubben

Tidligere AaFK-spiller Robert Sandnes møter ikke gamle klubbekamerater på Sør-Arena. Han var en av banens beste spillere da Start slo Brann borte i forrige serierunde. Som vikarierende venstreback hadde han god kontrolll på Branns høyreside.

– Det er alltid kjedelig å ikke spille, men litt ekstra kjedelig denne gangen. Jeg føler jeg gjorde det bra mot Brann, sier Robert Sandnes til Fædrelandsvennen.

Nå er Rolf Daniel Vikstøl tilbake fra karantene. Mons Ivar Mjelde bekrefter at han går rett inn på laget igjen – til fordel for Sandnes.

– Grunnen til det er at Rolf aldri har spilt seg ut, sier Mjelde som bekrefter laget mot AaFK.

Laget mot Aalesund blir som i forrige hjemmekamp mot Sarpsborg for tre uker siden.

– Jeg ser ingen grunn til å endre på et lag som gjør det bra, sier Mjelde.

Dette laget møter AaFK lørdag kl 1530

Terje Reinertsen – Amin Nouri, Glenn Andersen, Bismark Acosta, Rolf Daniel Vikstøl – Ernest Asante, Gudmundur Kristjansson, Kristoffer Ajer, Espen Børufsen, Zlatko Tripic – Matthias Vilhjalmsson.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]