Familien Vasstrand Haagensen hadde Radio Norges «Morgenklubben» live fra kjøkkenet.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Kim og Jørgine Vasstrand Haagensen fikk en sprek start på dagen med livesending fra Radio Norge under dagens frokost. En skoleklasse, to kokker, familie og stab fra radiokanalen sørget for god stemning under sendingen.

– Dette er noe vi gjør flere ganger i året, og denne gangen var turen kommet til Ålesund, forteller Øyvind Loven som sammen med Henriette Lien og Geir Schau utgjør den populære radiotrioen.

Fullt trøkk fra klokken 6

Sendingen startet klokken 05.59 om morgenen og det var full aktivitet på kjøkkenet med kokkene Bent Stiansen og Ivar Breivik. De serverte både fårikålsuppe og klippfiskpizza til frokost.

– Det smakte nydelig, sier Kim og Jørgine. Dette har gått helt fint og har vært en kjempemorsom opplevelse. Vi fikk forespørsel fra Radio Norge for tre måneder siden om vi ville være med på dette, og var ikke i tvil. Barna være har tatt det fint og det var kjempekoselig å ha så mange på frokostbesøk.

Godt forhold til Ålesund

Både Loven og Schau var svært opptatt av uværet som preget Sunnmøre i morgentimene- Her regner det jo oppover og en må sette sjøbein utendørs, ler Geir Skau etter å vært ute og reportert om været fra hagen.

– Jeg har et godt forhold til Ålesund og har hatt mange standup-show i her i byen, sier Loven med nasal ålesundsdialekt. Også Bent Stiansen har et spesielt forhold til byen hvor han ble Norgesmester i Kokkekunst i 1999.

Geir`s grovis

Jørgine er lærer ved Spjelkavik Skole og fikk besøk av hele klasse 9a under sendingen. Der fikk de blant annet se Geir Schau fortelle Geir`s grovis, hvordan det gikk kan du se her.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]