Tidligere denne måneden skal Molde ha prøvd å kjøpe Aalesunds midtbanespiller Fredrik Ulvestad, men fikk nei.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

– I Molde Fotballklubb er vi som kjent svært sparsommelige med kommentarer rundt spillerlogistikk. Vi ønsker ikke å si noe om Ulvestad, eller noen andre spillere, sier Molde direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til Sunnmørsposten.
Han ønsker heller ikke å kommentere muligheten for at de forsøker å hente han når kontrakten har gått ut

Det er opplysninger som Sunnmørsposten får bekreftet fra flere uavhengige kilder. Midtbanespillerens kontrakt med AaFK går ut etter årets sesong, så klubben kan ikke vente seg mye penger ved et salg. Derfor skal man også ha vurdert det som lite aktuelt å gi slipp på 22-åringen, spesielt til en norsk klubb.

Har fulgt Ulvestad over tid

– Det er mange spillere som er interessante for oss, men vi går ikke ut med hvem det er. Vi ønsker heller ikke å kommentere andre klubbers spillere inntil noe eventuelt er klart, sier Jacobsen til avisa

Tidligere har det blitt skrevet at Molde over tid har fulgt Ulvestads utvikling tett. Det har også flere utenlandske klubber gjort. Serielederen skal ha god tro på at de kan klare å lokke 22-åringen til klubben når kontrakten går ut. Men de skulle gjerne sett at han kom til klubben allerede nå.

Ingen kommentar fra AaFK

Klubbdirektør Henrik Hoff i AaFK vil si minst mulig om Sunnmørspostens opplysninger.
– Jeg kommenterer ikke hvem som legger inn bud og ikke. Det er i tilfelle en sak mellom AaFK, klubben og spilleren, sier han.
Hoff legger til at et salg på det nåværende tidspunktet ikke hadde vært bra.

-Vi ligger utsatt til på tabellen, så det hadde vært lite lurt av oss å selge noen. Vi ønsker selvsagt at han skal bli værende i AaFK, men han drømmer naturlig nok om å spille i utlandet. Det har vært interesse for Fredrik over tid, sier Henrik Hoff til avisa.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]