Du kan nå støtte Kirkens Nødhjelp sin aksjon til rent drikkevann ved å by på din favorittdrakt og Molde Fotballklubb sin drakt ligger nå snaue 200 kroner foran AaFk i bud.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

I forbindelse med P3-aksjonen til inntekt for Kirkens Nødhjelp, kan du nå by på en signert AaFK-drakt eller en annen drakt fra favorittlaget ditt for å støtte aksjonen.

Skal gi flere rent vann

Pengene for årets TV-aksjon går til å gi rent vann til de som ikke har dette tilgjengelig. Veldig mange har ikke tilgang på rent drikkevann og som følge av dette blir mange av disse menneskene syke. I 2013 døde ett barn av vannrelaterte sykdommer hvert 21. sekund og om man bidrar til aksjonen vil mange flere få tilgang til rent drikkevann. Målet er at hvertfall en million mennesker skal få rent vann, og ved å bidra med 200 kroner vil ett menneske få rent vann resten av livet.

AaFK-drakt på 8. plass

P3 er noen av de som er med å støtter Kirkens Nødhjelp og har satt i gang en aksjon der de blant annet legger ut signerte klubbdrakter for bud på QXL.no. Her vil pengene gå til aksjonen og AaFK-drakten ligger nå på 2500 kroner, altså en 8. plass, rett bak Molde Fotballklubb som bare ligger 200 kroner foran. Du kan selv bidra ved å by på drakten på QXL sine sider.

Klikk her for å gi bud på QXL.no og støtte aksjonen og skaffe deg et unikt eksemplar av drakten.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]