Butikkansatte får spesialtilpasset trening og personlig oppfølging i nytt treningseksperiment.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Ansatte ved Meny på Lerstad har sagt ja til å bli med på et treningseksperiment der kondis og helse blir testet ukentlig.

I samarbeid med Trenigssenteret Stamina på Moa har de ansatte fått et spesialtipasset treningsprogram og blir personlig fulgt av gjennom en 12 ukers lang treningsperiode.

– Vi må trene mer for å få ned sykefraværet. Det sier Siri Øveraas som sammen med tre kollegaer skal gi Meny mer energiske medarbeidere.

I løpet av uken har de ansatte en fellestrening, i tillegg til 2-4 individuelle treningstimer.

Merker allerede stor forskjell

Søndag 5. oktober startet livsendringsprosjektet og Meny Lerstad har etter en uke allerede merket et økt energinivå på jobben.

– Jeg merker allerede at det er en helt annen energi på butikken blant alle vi som er med. Treningen har blitt en snakkis på jobben, forteller Camilla Trulsen, daglig leder på Meny Lerstad.

I 2013 hadde TV2 et program kalt Sporty der omtrent 12 Meny-ansatte fikk være med på et treningsopplegg. Mange falt fra treningen etter at dette programmet var ferdig og det er dette programmet som nå har inspirert Meny og Stamina til et nytt forsøk.

– Meny Lerstad har et lavt sykefravær fra før, men vi vil se om dette prosjektet kan gjøre små endringer over tid, sier Siri. Målet er at også andre bedrifter ser en nytte i dette slik at dette fører til et lavere sykefravær.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]