Verdenspremieren blir i Barcelona

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Etter 25 år og tre generasjoner er det snart klart for en helt ny generasjon Mazda MX-5. Den 3-4 september blir det verdenspremiere i Japan, USA og Europa. I Europa vil verdenspremieren finne sted i Barcelona.

Mazda Motor Europa arrangerer to ulike eventer i Barcelona. Den 3-4 september skjer den store avdukingen av den nye generasjonen av Mazdas ikoniske sportsbil foran et antall av Europas fremste motorjournalister. Den påfølgende lørdagen, 6. september, er viet til spesielt innbudte MX-5 fans og entusiaster. Under parolen ”Long Live the Roadster” vil det bli en ny feiring av den evig unge 25-åringen.

Salgssjef ved Rico Bil i Fremmeholen, Bjørn Solnør, forteller at det er mange som har store forventninger til hva som skal skje.

– Dette er en stor begivenhet for oss i mazdafamilen. MX-5 får mazdahjertene våre til å slå fortere. MX-5 er en ikonsik bil som også har en tilhengerskare på Sunnmøre.

Siden 1989 har MX-5 blitt produsert i nesten 945.000 eksemplarer. Gjennom alle de 25 årene, og tre forskjellige generasjoner, har stikkordene hele tiden vært ren kjøreglede basert på en veldig lett bakhjulsdrevet bil med motoren foran og med en perfekt vektbalanse.

-MX-5 er den modellen som aller best illustrerer Mazdas ukonvensjonelle måte å tenke nytt på og vår kjærlighet til bilkjøring, sier Jeff Guyton, President og CEO i Mazda Motor Europe. MX-5 har grepet folks oppmerksomhet gjennom 25 år og med den nye modellen er målet vårt å få dele denne lidenskapen med nye generasjoner førere.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]