Revansjesugen og i angrepsposisjon har Jo Nymo Matland (27) takket ja til å forlenge med AaFK. Den nye kontrakten er på ett år

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

– Jeg er glad og lettet for å ha tatt en avgjørelse. Etter en noe tung og turbulent sesong er det blanke ark og nye muligheter. Jeg skal jobbe knallhardt for å vise at jeg fortsatt er liv laga i AaFK, sier 27-åringen fra Tromsø som gleder seg stort til å ta fatt på en ny sesong og med nye trenere.

Fornøyd Aabrekk
AaFKs hovedtrener Harald Aabrekk er svært godt fornøyd og glad for at Matland har valgt å signere for ett år til.

– Han er i angrepsposisjon og jeg føler meg trygg på at han vil komme tilbake etter en litt vanskelig sesong hvor han også slet med noen småskader. Jo er rutinert og kjenner klubben godt. I en stall med en del unge og urutinerte spillere trenger vi å blande ungt pågangsmot med erfaring. Det løfter alle og er en miks det er utrolig spennende å jobbe med, sier en fornøyd Aabrekk.

Offensiv
Til enkelte som måtte ha tvilt på Jo Nymo Matland, har den sympatiske 27-åringen et budskap:

– Gi meg en sjanse og jeg skal gi dere alt jeg har i en drakt jeg er svært stolt av å kunne bære i ett år til, sier en offensiv, revansjesugen og smilende Jo Nymo Matland.

Håndplukket talent
Matland ble hentet fra Sarpsborg 08 og til Aalesunds Fotballklubb i 2011. I 2002 ble han regnet for å være en av Norges 12 største fotballtalenter og håndplukket til TV3-programmet Proffdrømmen.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]