Det som først var et ekspriment hjemme på kjøkkenbenken er nå blitt til daglig geskjeft og egen nettbutikk.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Margit Saga, bosatt i Skarbøvik, Ålesund, har etter eget sigende en alvorlig hobby. – Alvorlig hobby eller kjekt yrke, sier hun lattermildt.

Da den tidligere grafiske designeren ble hjemmearbeidende fikk hun samtidlig utfordringen med å finne kremer som kunne hjelpe sønnen Vegard med sine eksemplager.

Naturlig råvarer

Hun ville prøve ut mer naturlige produkter, men var ikke fornøyd med de alternativene som fantes. Derfor begynte hun eksprimenteringen på egen hånd. Hjemme på kjøkkent og med rene, helst økologiske og narurlige råvarer uten skadelige tilsetningsstoffer.

– Jeg ble bitt av basillen og tenkte på produktene mine og på nye oppskrifter store deler av dagen. Etterhvert som jeg fikk nye ideer så økte jo også produksjonen.

Dermed tok det av for fullt med prøving, feiling og eksprimentering.

«Margits urtesalve» ble det første produktet hun laget etter at hun begynte å forske på naturlig hudpleie.

Hun ønsket ikke å bruke for mye kortison i behandling av guttens hudplager.

Fra kjøkkenbenken til nettbutikk

Det har nå resultert i en egen nettbutikk som blant annet tilbyr hudpleie, hårpleie, solpleie, bambusprodukter lys og såper. Enkelte av produktene har også havnet i sortimentet til Idunns Epler, en økologisk matbutikk i Ålesund.

Ikke alle produktene jeg selger er 100 % økologiske, men alltid parfymefri, parabenfri og plastfri, avslutter Margit Saga.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]