-Vi ønsker alltid å la lokale band og artister spille under festivalen våre, sier Ante Giskeødegård hos arrangøren Momentium.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Under Sommerfesten på Giske, Jugendfest og Ålesund Live ønsker vi at de lokale skal få spille for et nytt og større publikum og at de skal få dele scene med større nasjonale og internasjonale artister.

Padawan

Aller første band ut under den første Ålesund Live-festivalen blir fabelaktige Padawan. Bandet består av medlemmer fra Ålesund, Sula og Ørskog og har de siste årene gjort seg bemerket med sitt unike sound og sine sterke låter.

Padawan ble vinner Musikkprisen 2013. Av hele 77 band og artister var det til slutt denne lovende gjengen som gikk av med seieren. Gutta i Padawan imponerte både publikum og jury med sin storslagne elektropop, og denne gjengen fra Ålesund, Sula og Sjøholt ble “the last band standing” med plateinspilling og spillejobb under Jugendfest i lomma.

Bandet har i ettertid blant annet blitt plukket ut som Ukens Urørt av P3 og det er store forventninger til hva som etterhvert kommer ut av studiooppholdet i Ocean Sound Recordings.

– Jeg hører en storhet i låtene deres som jeg svært sjeldent har vært borte i hos andre band. Det er utrolig givende å være med på å oppdage musikalske skatter i vårt eget fylke, sa jurymedlem og studiomanager i Ocean Sound Recordings, Terje Erstad da bandet vant Musikkprisen.

Chris Masters

Ulsteinvikeren Chris Masters har laget musikk i en årrekke og spilt på utallige scener på vestlandet. Vokalisten framfører lyrikken sin på engelsk og tilhører hip-hop-sjangeren. Masters har alltid et jern i ilden og jobber heile tiden med nye prosjekter.

Masters er fra kulturperla Flø og ble kjend for mange da han for noen måneder siden deltok i NRK-programmet “Da KORK kom til bygda».

Billetter til Ålesund Live kjøper du HER

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]