Horizon Project fra Sula til Terminalen Byscene i mai

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

9-manns-besteningen startet sin spede begynnelse i kjelleren til gitarist Finn for 3 år siden, der han sammen med Jan Ove på vokal og gitar og Svein på vokal laget musikk i et lite studio.

Etterhvert fikk de tre en ide om å tilføre musikken et visuelt utrykk, få med flere instrumenter og bandmedlemmer og til slutt få satt opp en forestilling av audiovisuell art, med lyd,lys,bilder, film og musikk i et storslått samspill.

Besetningen

Bandet består nå av Kim Erik Lillestøl på trommer, Bjørn Helge Lervåg på bass, Pål-Andre Måseidvåg på gitar og vokal, Jan Gunnar Åkre på tangenter og vokal, Rune Hauge på vokal, Ole Tommy Blomvik på vokal, Svein Riise på vokal, Jan Ove Ringstad på vokal og gitar, Finn Thorsen på gitar og med seg på film og foto har de Peder Otto Dybvik fra Fuglefjellet A/S og Måseidvåg Foto og Lyd.

Konsertene

I følge vokalist Svein Riise vil det ikke bli første gang bandet spiller for en stor forsamling.

– Vi spilte for over 400 i Sulahallen i februar og fikk i den forbindelse veldig gode tilbakemeldinger, blant annet terningkast seks i Sunnmørsposten forteller han.

Jeg vil si vi er ganske inspirert av Pink Floyd. Musikken handler mye om vær. Og om kreftene i naturen og i oss. Vi bruker også bilder,film og lys på scenen.

Musikken spenner fra iørefallende pop til massive lydlandskaper.Vil du oppleve bandet på Terminalen er datoen 22.mai.

Hjemmesiden til Horizon Project, hvor det også er smakebiter av musikken, finner du her:

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]