Ålesundsmannen Christopher Collings forventer 15 000 gjester når han inviterer til tidenes 80-tallsfest.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Han har invitert artister som Samantha Fox, Bananarama Rick Astley og Modern Talking, blant flere som var store for tre tiår siden. Du treffer de alle på Telenor Arena til helgen.

– Jeg gleder meg veldig til arrangementet og til å se Kim Wilde og Rick Astley, avslører Christopher.

Selv om dette er artister som var store på 80-tallet er de fremdeles aktive og mange holder konserter rundt om i Europa.

Vi tror på en kjempefest med legenden Pat Sharp som konfransièr, fyrverkeri og full pakke, vi har ikke spart på noe

Norske helter

Også norske artister skal være med på å gjenskape det glade 80-tallet. Mange store norske helter som opptrer ikke så ofte lengre er pusset støv av og klare til å spillle kjente norske hits.

– Vi er glade for å ha fått med oss Ole I’Dole, Pelle Parafin, Rune Rudberg, Knut Erik Østgaard (fra Return), Dag Ingebrigtsen (fra The Kids) og Lars Kilevoll.

I bakhånd har vi Hans Aaseths Orkester, kjent fra Torsdag Kveld fra Nydalen, og mange flinke korister om det er krise, ler Christopher.

We love the 90`

I flere år har Collings reist landet rundt med We love the 90`s.

– Vi har tatt et års pause fra konseptet, etter at vi gikk på en liten smell i Sverige og Danmark. Nå roer vi ned litt før vi setter opp en ny konsert i Telenor Arena neste år. Så blir det 80-tallet og 90-tallet annet hvert år på samme sted.

The Hoff

I tillegg til We love-konseptene har den driftige Ålesundsgrunderen konsepet Celebrate the 80`s og 90`s. Der blir showet bygget rundt den tidligere Baywatch-stjernen David Hasselhoff som også eier halvparten av selskapet.
Christopher Collings (t.h.) med David Hasselhoff og sin forretningspartner Thomas Borgvang (t.v.). – Vi har et slikt arrangement i Portugal på fredag, så det blir en hektisk helg på meg. Det er moro å se hvor kjent har er fremdeles og hvor mange som blir «starstrucked» av han.

Hemmelighetsfull om ny festival

Collings har vært innvolvert i mye siden han med stor suksess etablerte plateselskapet Tribe Records i 1998. Ny jobber han med å etablere en ny festival på sørlandet.

– Jeg kan ikke si så mye om det nå, men vi jobber med å en ny sommerfestival på sørlandet sommeren 2015. Det vil ikke være i samme marked som Quart og Hove. Vi har store sammarbeidspartnere og har jobbet med dette et års tid og vil først lansere navnet og prosjektet nå til sommeren.

Big in Japan

I tillegg kan det nevnes at boybandet «The United» ligger på ligger på førsteplass på Japans nest største radiostasjon, Zip FM, med låta «Come on!, Come On!».

– Bandet har jeg satt sammen av 5 gutter fra forskjellige land, men har nå måtte sagt fra meg managmentet for det tok for mye tid. Fremdeles sitter jeg på rettighetene til navnet og har en produksjonsavtale med bandet.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]