Tilbudet til reisesyke Sunnmøringer blir redusert til vinteren, årsaken kan være sunnmøringens rykte om å spare på krona.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

To selskap dropper turer fra Vigra under årets vintersesong.

Norwegian dropper sin avgang til Alicante. I fjor vinter var belegget så dårlig at selskapet ikke ville opprettholde tilbudet denne vinteren. Fra våren av er tilbudet tilbake.

Flyselskapet hadde også to ukentlige direkteruter til Las Palmas, og så det var belegget lavt. Norwegian ha besluttet å legge ned den ene avgangen og sender dermed ett ukentlig fly til Gran Canaria.

I tillegg dropper Starotur/Ving sin vinterflygning til Tenerife etter et dårlig prøveår i fjor vinter.

I fjor hadde sunnmøringene fem ukentlige avganger fra Vigra i vintermånedene, denne vinteren er det tre; Gran Canaria med Apollo på lørdager, samme destinasjon også fra Ving/Startour samme dag. I tillegg altså Norwegian med direkterute til Alicante på mandager.

I vår- og høstsesongen var også tilbudet til Tyrkia redusert. Detur droppet flyvningen grunnet lav inntjening.

– Det er mange som venter lenge med å bestille billetter for å få de billigst mulig, dermed tjener selskapene mindre penger.

Sunnmøringen er nå i ferd med å møte seg selv i flydøra. Interessen for de gjenværende turene er såpass stor at de fleste må regne med å betale full pris, om de finner ledige plasser.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]