Husker du de enorme bannerne som ble brukt til promotering av David Guetta frem mot Jugendfest?

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Momentiums bannere blir nå miljøvennlig redesign i Ålesund.

Bannerne er laget av et værbestandig og slitesterkt fibermateriale som egner seg dårlig til klær men er til gjengjeld svært solid og derfor fint til andre bruksgjenstander.

Utfordrende og populær oppgave.

Inger Monsen Myklebust, lærer ved Design og Tekstillinja på Borgund videregående skole fikk ideen om å gi elevene oppgave med lage bruksgjenstander av bannerne, som i utgangspunktet bare skulle kastes.

– Oppgaven ble svært godt mottatt av elevene som synes det var både spennende og utfordrende med en redesignoppgave av brukt materiale, forteller Mylebust og nevner i fleng både sekk, vedbag, forkle, sminkepung, toalettmappe, spisebrikke, pc-mappe, oppbevaringsholder, bager i ulike størrelser, oppbevaringsposer og skittentøysbag som er produsert av bannerne.

Elevene ved VG2 skulle stå for alt fra design til produktutvikling, produksjon og presentasjon. Lørdag 6.desember skal flere de ferdig produktene også selges på julemesse til inntekt for studietur.

Så skulle du ha ønske deg et miljøvennlig og resirkulert minne om Jugendfest og David Guetta , så er kanskje denne messa verdt å få med seg. Messa finner du på Borgund Videregående skole, om formiddagen 6. desember.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]