Tre lokal band skal sørge for en tung aften i Ålesund

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Fredag 4. september arrangeres for første gang Lokalisert på Terminalen. Denne kvelden er det kortreist musikk som gjelder og det er med stor glede vi ønsker velkommen til en tung helaften med Skaarv, Ahead Of The Curve og Sons Of Absolution

Lokalisert

“Lokalisert” er en konsertserie der lokale band står for musikken på Terminalen. Momentium har alltid vært opptatt av å fremme lokal musikk og gjennom Musikkprisen har flere hundre band og artister nådd ut til et stort publikum og på Jugendfest, Sommerfesten på Giske, Midtsommerjazz og Ålesund Live har lokale band delt scene med nasjonale og internasjonale artister. Nå blir også Ålesunds nye konsertscene arena for lokale band og artister i alle sjangre gjennom konsertserien “Lokalisert”.

Fredag 4. september er det musikk av det tyngre slaget som blir å høre fra scenen. Følgende tre band opptrer denne kvelden. Skaarv, Ahead Of The Curve og Sons Of Absolution.

Skaarv

Skaarv er et metalband fra Harøy ytterst på den værharde mørekysten. Deres egne form for sludgemetall er som skapt for å trenge gjennom massiv vegg av storm og sjøfokk. Bandet låter tungt, seigt, vilt og kompromissløst. Med sine nedstemte gitarer, blytunge trommer og rå vokal har bandet blitt sammenlignet med storheter som Pantera, Down og Entombed.

Ahead Of The Curve

Ahead of the Curve er eit alternativt rockeband fra Ålesund. Bandet har på kort tid fått mye oppmerksomhet, og har blitt omtalt av musikkjournalist Asbjørn Slettemark live på P3 som ”Ålesunds nye stolthet” og et band som ”skiller seg ganske mye ut fra moderne, norsk metal”. Stor dynamikkforskjell og variasjon er nøkkelord som er blitt en del av særpreget til Ahead of the Curve, da det går i alt frå rolige ballader til hissig in-your-face rock. Bandet har med sitt energiske sceneshow fanga publikum på både små puber og store festivalar rundt omkring i Norge. Ahead Of The Curve var en av tre finalister under Musikkprisen 2015.

Sons Of Absolution

Sons Of Absoulution (SOA) er et av de lokale metalbandene som har gjort seg mest bemerket de siste årene. Med en rekke konserter, bla. på Jugendfest og Raumarock, har de etterhvert opparbeidet seg et rykte som et solid liveband. SOA låter som en solid blanding av band som Avenged Sevenfold og In Flames og er et band som sparker fra seg live.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]