AaFK venter på El Ouardy prøvespill, men har også toppspiss på blokka.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Adnane El Ouardy skal etter planen komme på prøvespill nå, men papirarbeidet har forsinket prosessen. Klubben jobber også med andre spennende spillere.

Administrativ sportslig leder, Jan Erik Sørnes, sier til Sunnmørsposten at de ønsker å få han opp fra Marokko så raskt som mulig. -Med en gang papirene er i orden, men slik jeg forstår er ikke alt på plass enda.

Speider Harald Aabrekk har sett på 20-åringen over tid, og keepertrener Frank Mathiesen har også sett spissen der nede. Men Aabrekk er klar på at El Ouardy er et utviklingsprosjekt.

Investormøte

-Det er å tro litt på julenissen dersom det forventes at El Ouardy skal pøse inn mål på direkten, har speideren tidligere uttalt. .

AaFK har funnet seg godt til rette i Marokko og mener de har funnet et godt marked der. Klubben jobber også opp mot spisser som er av et høyere kaliber enn El Ouardy.

Millionspiss

En av disse skal være en afrikansk spiss, som ikke kommer fra Marokko, som blir beskrevetsom ung og svært spennende. Men her skal konkurransen være tøffere og prisen komme opp mot 4- 6 millioner kroner. AaFKs «problem» er at utenlandskvoten er full etter at EL Mehdi Karnass ble signert.

AaFK leter også på det norske markedet, men her der det vanskelig å finne valuta for pengene. – Det er et vanskelig marked med høye priser. Klubber ønsker heller ikke å selge til konkurrenter, sier Sørnes til avisa.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]