Sommervikaren fra Radio Ålesund legger fram bildebevis

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

– Til å starte med var det kaldt og ukomfortabelt, men litt etter litt ble det en frigjørende opplevelse”- forteller sommervikar Christian Bang (27)

Det var sikkert mange av Radio Ålesund sine lyttere som fikk sommerkaffen i vrang strupe, da de i tirsdag kunne følge direktesendingen fra nudiststranden Mauren på nordsiden av Ellingsøyfjorden.

Her hadde Radio Ålesunds danske sommervikar Christian Bang, tatt med seg sendeutstyret og sendte live fra sin debut som nudist.

I etterkant har spørsmålet dog oppstått, var Radio Ålesunds sommervikar naken? Sendte han direkte? og er han i det hele tatt dansk,

Det hele startet som en helt alminnelig dag

Tirsdag den 22. juli skulle ha vært en dag som alle andre for danske Christian Bang – men det ble det bestemt ikke.

– Det hele startet som en helt alminnelig dag, men jeg hadde ikke vært på jobb i mange minutter før min kollega programleder Egil Farstad kom ut og fortalte, at vi hadde fått inn en tekstmelding fra en lytter, som spurte om sommervikaren kunne besøke nudistranden på nordsiden av Ellingsøyfjorden, forteller Christian Bang.

– Jeg tok det på strak arm og skyndte meg å finne nøklene til Radio Ålesund scooteren – heldigvis så trenger man ikke så veldig mye ustyr for å sende fra en nudistrand, så det var bare å komme seg ut av døren.

Det var bare å kaste klærne og springe ut i det

– Livesendingen begynte allerede oppe på parkeringsplassen, så jeg hadde ingen anelse om hva som ventet meg nede på stranden, forteller dansken.

Da jeg kom ned på stranden var der ingen tvil, jeg hadde ankommet riktig sted, og så var der jo ikke annet å gjøre enn å kaste klærne og springe ut i det”

– Til å starte med var det kaldt og ukomfortabelt, men litt etter litt ble det en frigjørende opplevelse, og i virkeligheten finnes der vel ikke noe mer naturlig enn nakenhet, og så tror jeg at der var mange sunnmørske radiolyttere som fikk seg en god latter på min bekostning, og det er jo alltid hyggelig.

Men hva sier du til at folk er usikre på om du i det hele tatt var naken? Og dansk?

– Det er alt sammen veldig lett å bevise, og jeg fremlegger gjerne bildedokumentasjon som kan bevise at var naken og jeg naturligvis er dansk.

Om dette bilde beviser noe skal være usikkert, men Radio Ålesund og Sommervikaren Christian Bang hevder fortsatt at han var naken under livesendingen fra Mauren nudiststrand. Foto Christian Bang
Dokumentasjon på at Sommervikaren Christian Bang er etnisk dank

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]