– Vi har fått mange, men trenger enda flere, sier Audun Hopland i Studio Hugo Oppdal.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

I helgen arrangeres Go With The Flø på Flø, og antallet mangedobles i den lille bygda med 170 fastboende.

– Vi forventer et par tusen besøkende også i år, opplyser Audun Hopland som er studio manager i Studio Hugo Oppdal.

I forkant gikk Hugo Oppdal ut å ba folk å donere enslige slitte sokker til en installasjon til en utstilling med Elmgreeen & Draset.

– Vi har fått endel sokker men folk kan gjerne ta med seg sokker i helga og legg de igjen i haugen. De kan også ta med seg sokker herfra om de finner noen de mangler hjemme, ler Audun.

Studio Hugo Opdal har hatt nå hatt estimert over 60000 besøkende på sine arrangementer, siden starten. Verdenstjerner som Guy Berryman fra Coldplay, Magne Furuholmen, Damien Hirst, og Bjarne Melgaard ber om å få opptre eller å stille ut sine verker på Flø.

I tillegg til kunstneriske godbiter av ypperste klasse – byr Go With the Flø på gratis aktiviteter for barn i alle aldre – som skattejakt i fjøra, kunstverksted og klovneundervisning. Verdens råeste balansekunstner, en velholdt samling veterantraktorer og Flø-fanfare fra verdens største mobile horn er andre gode minner for de flere tusen menneskene som har besøkt oss.

Intimkonsertene i det tradisjonsrike forsamlingshuset Vonheim har akustikk verdig et gammelt kirkebygg, og her har blant andre artister som Robyn Hitchcock, Bendik Giske, Moddy, Lowell og Magne Furuholmen stått på scenen. musikk og mote i en krysning mellom kunstfestival og bygdedager.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]