Sunnmørsbedrifter med konkurranseinstinktet i orden har nå en gyllen sjanse!

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Stamina kårer «Sunnmøres sprekeste bedrift» og inviterer bedrifter til å stille med et lag på fem ansatte.

Per. O. Berge i Stamina helse forteller at det i år er første gang denne konkurransen arrangeres på Sunnmøre, men at de hadde fine erfaringer fra Romsdal,som i fjor stilte med 25 bedriftslag.

– Det fine med denne konkurransen er at den måler den enkeltes prestasjon i forhold til seg selv, slik at den måler helsegevinsten til hver enkelt deltager, istedet for den «beste» deltageren som i tradisjonelle konkurranser fortsetter Berge.

Deltagerne får helsekartlegging og veiledning fra januar/februar og frem til juni, før de testes igjen for å måle progresjonen.

Laget med prosentvis størst økning i form vinner konkurransen. Også den deltageren med prosentvis størst økning i sitt maksimale oksygenopptak blir premiert.

– Formålet er å sette økt fokus på forbyggende helsetiltak og håpet er at helsegevinsten ikke bare kommer deltagerne tilgode men hele bedriften, gjenom økt trivsel, overskudd og arbeidsglede.

Bedrifterne som deltar står selvsagt selv selv fritt til å velge om de i tillegg vil ha en internkonkurranse for å øke inspirasjonen!

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]