Kulinarisk nyhet i form av konfekten En søt smak av Ålesund

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Fem jenter fra Ålesund vgs. avd. latinskolen har kommet opp med et unikt konsept og idé. De selger nemlig hjemmelaget konfekt med naturlige råvarer som skal representer Ålesund i sjokoladeform!

I en konfekteske med forsidebilde av vårt vakre Brosund ligger der 12 delikate smaksbomber av sjokoladen. Det er seks ulike smaker i esken basert på attraksjoner, personer og statuer fra byen vår som skulle være velkjent for de fleste og som representerer Ålesund på en god måte.

Smakfulle souvenirer på en ny måte

Tanken er at målgruppen skal være både turister såvel som beboere. Jentene har et ønske om å gi folk en smak av byen på en helt ny og innovativ måte, gjenom å tilby souvenir litt utenom de vanlige norske trollene og vikingene som gjerne tradisjonelt tilbys turister i Norge.

Vedlagt i esken finner man også en brosjyre med informasjon om hva sjokoladene smaker og hvor man som turist eller beboer kan finne disse statuene og attraksjonene rent geografisk.

I esken finner du konfekter oppkalt etter Bybrannen, Sildekona, Jugendstilsenteret, Fjellstua , Harald Grytten og sist men ikke minst vår lokale krigshelt Joachim Rønneberg.

Smakene er det heller ikke noe å si på å med smaker som chili, havsalt og oliven, passjonsfrukt, blåbær , bringebær og ekte norsk brunost i herlig hjemmelaget sjokolade er der sikkert noe for de fleste ganer og smaksløker.

Her kan du lese mer samt se bilder av fristelsene!

Møt jentene i Snakkis

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]