Givergleden har vært enorm og gjør så absolutt til skamme myten om den gjerrige sunnmøringen!

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Hjelpegruppe Ålesund og omegn har fått hjelp av en lang rekke lokale sponsorer og ikke minst privatpersoner med stor giverglede og dugnadsånd i forbindelse med at de i år arrangerer «Julaften for alle» på Frivillighetssentralen, der rundt 50 mennesker, små og store, skal delta.

Det var Charlotte Gjerde som startet opp hjelpegruppa og som sammen med Elizabeth Ramstad tok initiativ til den åpne julefeiringen.

Giverglede og dugnadsånd i alle ledd

Hjelpegruppa kan via Charlotte Gjerde på sin Facebook-side opplyse om at givergleden faktisk har vært så stor at de har fått inn langt flere gaver enn forventet. De overskytende gavene vil nå bli fordelt mellom Barneavdelinga på Ålesund sykehus, Hero asylmottak, Frelsesarmeen Varmestua og muligens Røde Kors står det å lese. I tillegg opplyser Ramstad at noen har har kontakt med krisesenteret og barnevernet her i byen og at også de allerede har fått noen av gavene.

– Vi har fått inn enormt mye gaver. Det har vært en overveldende giverglede fra folk både her i byen og omegn. Ei dame som tilbudte seg tidlig å hjelpe oss,- Berit Gjelsten, har fått henta inn sponsormidler fra mange av de store matvare butikkene i byen.

I tillegg har vi fått sponset pynt og litt ting og tang fra andre butikker. Vi er rørt og takknemlig over å se all den givergleden det faktisk har vist seg å være her i byen vår, sier Elizabeth Ramstad som gjerne vil benytte anledningen til å takke alle sponsorer og hjelpere.

Det meste under kontroll

– Hele Julaften for alle arrangementet har rett og slett blitt en stor dugnad. Vi har en liste med folk som vil hjelpe til med forberedelser både før og på selve dagen.

-Likevel, er det flere som vil melde seg som frivillig så kan de gjerne ta kontakt. Alltid greit å ha flere i bakhånd. Vi starter selve forberedelsene et par dager før julaften. Så ja vi føler at nå er det meste under kontroll. Bare litt småflikking her og der så kan julaften bare komme sier en fornøyd Ramstad.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]