Bli med på Tall Ships Races Ålesund 2015 sin slagordkonkurranse!

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

The Tall Ships Races Ålesund 2015 inviterer alle til å være med på å utforme slagordet for den store seilskutefesten i Ålesund 15. – 18. juli 2015.

Slagordet vil bli brukt i brosjyrer, plakater, annonser og på annet materiell der det er naturlig.

I tillegg til ære og berømmelse får vinneren to billetter til konserten med Dance With A Stranger på Båtfestivalen lørdag 12. juli 2014.
De som ønsker å lage et slagord kan gå inn her:

http://www.tallshipsalesund.no/aktuelt/47-slagordkonkurranse

Frist for forslag er 11. juli.

Flere slagord

Her er noen slagord som er brukt tidligere til inspirasjon: Forrige gang arrangementet var i Ålesund i 2001, var slagordet for hele racet «The sea binds us together».

Årets Tall Ships Race starter i Harlingen i Nederland 3. juli, går videre til Fredrikstad og Bergen, før det avsluttes i Esbjerg i Danmark, 2. – 5. august . Bergen bruker slagordet «Hey ho, let’s go» og Fredrikstad – har « I 1814 kom svenskene, i 2014 kommer hele verden».

Om The Tall Ships Races
The Tall Ships Races er en årlig regatta med seilskuter, drevet av den veldedige organisasjonen Sail Training International i samarbeid med lokale arrangører og sponsorer.

Målet med arrangementet er å utdanne og danne unge mennesker, gi dem seiletrening og en opplevelse for livet.

I Ålesund er arrangementet et samarbeid mellom Ålesund kommune, Ålesundsregionens Havnevesen, Aalesunds Handelsforening og næringslivet i Ålesund og på Sunnmøre.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]